Osmaniye Makbule Hanım Anaokulu
Mimar Sinan Mahallesi 8591.SK No11 Merkez/OSMANİYE

"OKUL ÖNCESİ EĞİTİMDE VE KALİTEDE LİDER KURUM OLMAK"

MİSYON

"Bizim için her çocuk özeldir" anlayışıyla öğrencilerimizi; kendine güvenen, dürüst, ilkeli, hak ve sorumluluklarını bilen, kültürel çeşitlilik içinde, hoşgörülü ve insan sevgisini benimseyen bireyler olarak yetiştirmektir. Yüklendiğimiz bu misyonun bilincinde olan okulumuzun eğitim liderleri olan öğretmenlerimiz; verdikleri eğitimle, çocuklarımızın ilköğretime ve hayata hazır başlamalarını sağlamanın yanı sıra aynı zamanda velilerimize ve kamuoyuna okul öncesi eğitimin önemini anlatabilmek, bu alandaki toplumsal bilinçlenmeyi arttırabilmek için yoğun çaba sarf etmektedirler.

BAŞARILAR

Okulumuz 2009 yılında yapılan denetimler sonucunda Eğitim Bölgesi/Yerleşim Alanında en başarılı kurum olarak belirlenmiş olup dönemin Valisi Sayın Celalettin CERRAH tarafından Başarı Belgesi ile ödüllendirilmiştir.

İkili

Sabahçı giriş-çıkış:07:30-12:30 Öğlenci giriş-çıkış:12:30-17:30

Kalorifer-Klima

Valilik Binasına 1 Km uzaklıkta